Zeeuwse zaligheden bij De Kleine Schorre

10931229Hou je vakantie in Zeeland? Mis dan vooral Wijnhoeve De Kleine Schorre niet! Bij dit wijnhuis in Dreischor maken ze wijnen van grote klasse, precies afgestemd op al het lekkers dat er uit de Zeeuwse wateren komt. We bezochten De Kleine Schorre in april, en waren onder de indruk van de wijnen, allemaal wit. De vele zonuren en de schelpenlaag onder wijngaard zorgen voor een heel apart ‘terroir’ hier. Er wordt zelfs mousserende wijn gemaakt. Zeeuwse champagne, zeg maar. En deze Brut de Zelande is echt een topper.

Als je in de buurt bent, neem vooral ook even een kijkje in de winkel met streekproducten. Je gaat er gegarandeerd niet met lege handen weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *